mailwasherMailWasher, het ideale spamfilter

De meeste internet providers en webhosts bieden wel een spamfilter maar die spamfilters hebben één nadeel, ze filteren vaak ook de gewenste mail er uit!
Om zeker te weten dat er geen gewenste mail in de spambox terecht is gekomen moet u regelmatig inloggen op uw webmail om de spambox te controleren maar heel veel mensen weten dit niet eens. Verwachte emails lijken zo spoorloos te verdwijnen.

Met MailWasher is dit verleden tijd.

Zelf gebruik ik Mailwasher al jaren en ik kan het iedereen die veel op het internet actief is aanraden.

Als u eenmaal Mailwasher gebruikt wilt u niet anders meer, het is gewoon de beste manier om uw email te filteren!

  • Geen spam meer in Postvak In. U verwijdert de spam voor het uw computer bereikt en houdt zelf de touwtjes in handen.
  • Met geavanceerde spam detectie worden spam en virus mails automatisch gemarkeerd om te worden gewist maar u kunt ook uw eigen filters instellen.
  • Bekijk uw email voor u het ophaalt van de server. MailWasher toont het doel van elke link, zo wordt het makkelijk om fishing mails te herkennen.
  • Eenvoudige installatie en makkelijk in gebruik. Importeer email instellingen vanuit uw mailprogramma (u heeft wel de wachtwoorden nodig) en u kunt gelijk beginnen met filteren.

Hoe gebruik ik MailWasher?

Als u MailWasher op uw computer heeft geïnstalleerd controleert u voortaan altijd eerst uw email met behulp van Mailwasher. U start MailWasher en klikt op 'Controleer E-mail', er verschijnt een lijst met alle emails die Mailwasher alvast heeft gemarkeerd als goed (groen), slecht (rood) of neutraal (wit). Controleer of er geen gewenste email in rood is gemarkeerd of, juist andersom er geen ongewenste mail groen is gemarkeerd. Als het duidelijk spam is klikt u bij die mail op het duimpje naar beneden en als verkeerde mail als spam is gemarkeerd klikt u op het duipje naar boven.
Wanneer u boven een e-mail regel op uw rechter muisknop klikt krijgt u nog meer opties U kunt  de afzender of het domein op een witte lijst of op een zwarte lijst zetten.
Als u de alle regels heeft gecontroleerd klikt u op het zeepje 'E-mail wassen'. MailWasher wist nu alle ongewenste email en opent automatisch uw mailprogramma. Nu kunt u met een gerust hart uw email ophalen.

Belangrijk! Start altijd eerst mailwasher om de mail te controleren! voor u de mail ophaalt. en stel uw e-mailprogramma (Outlook (Express), Thunderbird, Pegasus, Eudora, Incredimail of ander programma)  zo in dat de email niet automatisch wordt opgehaald bij het opstarten en laat het mailprogramma ook niet automatisch om de zoveel tijd op email controleren. Verwijder ook directe snelkoppelingen naar het e-mailprogramma. Zo haalt u nooit per ongeluk toch de spam binnen.

Als u gebruik maakt van het spamfilter van uw internet provider of webhost, vergeet dit dan niet uit te schakelen!

Meer weten? Op de website van MailWasher staat nog veel meer informatie en uitleg met afbeeldingen en video's. (informatie alleen in Engels of Duits)

Uitproberen kan ook. Download MailWasher om het eerst een tijdje uit te proberen.

Heeft u genoeg gelezen en bent u al overtuigd van het gemak van uw eigen spamfilter? Klik dan hier om Mailwasher gelijk te kopen.