Heeft u hulp nodig?

Met de Support module kan ik u op afstand helpen met computer of website problemen.

Download de module en sla hem op waar u hem terug kunt vinden. Bijvoorbeeld op uw bureaublad. Wanneer u hulp nodig heeft start u eenvoudig de module. Als u gevraagd wordt of u het bestand wilt uitvoeren, klikt u op Uitvoeren. Als ik online ben ziet u dat op deze website aan de onderkant in het groene balkje aangegeven en kunt u met mij chatten maar als u dat prettiger vindt kunt u ook bellen: 0597 67 25 83

Als u de module heeft opgestart ziet u een ID en een wachtwoord. Het wachtwoord  moet u aan mij doorgeven. Wanneer ik contact maak met uw computer krijgt u eerst de vraag of u hulp op afstand wilt toestaan. Klik op Toestaan om de verbinding te starten.

N.B.Er kan alleen verbinding met uw computer worden gemaakt als u daar toestemming voor geeft en de module is geactiveerd.  Zodra u de module sluit is de verbinding verbroken


Dowload de support module

 

 

 

MailWasher, het ideale spamfilter

De meeste internet providers en webhosts bieden wel een spamfilter maar die spamfilters hebben één nadeel, ze filteren vaak ook de gewenste mail er uit!
Om zeker te weten dat er geen gewenste mail in de spambox terecht is gekomen moet u regelmatig inloggen op uw webmail om de spambox te controleren maar heel veel mensen weten dit niet eens. Verwachte emails lijken zo spoorloos te verdwijnen.

Met MailWasher is dit verleden tijd.

Zelf gebruik ik Mailwasher al jaren en ik kan het iedereen die veel op het internet actief is aanraden.

Als u eenmaal Mailwasher gebruikt wilt u niet anders meer, het is gewoon de beste manier om uw email te filteren!

 • Geen spam meer in Postvak In. U verwijdert de spam voor het uw computer bereikt en houdt zelf de touwtjes in handen.
 • Met geavanceerde spam detectie worden spam en virus mails automatisch gemarkeerd om te worden gewist maar u kunt ook uw eigen filters instellen.
 • Bekijk uw email voor u het ophaalt van de server. MailWasher toont het doel van elke link, zo wordt het makkelijk om fishing mails te herkennen.
 • Eenvoudige installatie en makkelijk in gebruik. Importeer email instellingen vanuit uw mailprogramma (u heeft wel de wachtwoorden nodig) en u kunt gelijk beginnen met filteren.

Hoe gebruik ik MailWasher?

Als u MailWasher op uw computer heeft geïnstalleerd controleert u voortaan altijd eerst uw email met behulp van Mailwasher. U start MailWasher en klikt op 'Controleer E-mail', er verschijnt een lijst met alle emails die Mailwasher alvast heeft gemarkeerd als goed (groen) of slecht (rood). Controleer of er geen gewenste email in rood is gemarkeerd of, juist andersom er geen ongewenste mail groen is gemarkeerd. Als u de mail heeft gecontroleerd klikt u op 'Was E-mail'. MailWasher wist nu alle ongewenste email en opent automatisch uw mailprogramma. Nu kunt u met een gerust hart uw email ophalen.

Belangrijk! Stel uw e-mailprogramma (Outlook (Express), Thunderbird, Pegasus, Eudora, Incredimail of ander programma)  zo in dat de email niet automatisch wordt opgehaald bij het opstarten en laat het mailprogramma ook niet automatisch om de zoveel tijd op email controleren. Verwijder ook directe snelkoppelingen naar het e-mailprogramma. Zo haalt u nooit per ongeluk toch de spam binnen.
Als u gebruik maakt van het spamfilter van uw internet provider of webhost, vergeet dit dan niet uit te schakelen!

Meer weten? Op de website van MailWasher staat nog veel meer informatie en uitleg met afbeeldingen en video's. (informatie alleen in Engels of Duits)

Uitproberen kan ook. Download MailWasher om het eerst een tijdje uit te proberen.

Heeft u genoeg gelezen en bent u al overtuigd van het gemak van uw eigen spamfilter? Klik dan hier om Mailwasher gelijk te kopen.

Voor welk soort klussen kunt u HTMLklus inschakelen? Een paar voorbeelden:

 
 • Website bouw of herbouw — Voor een nieuwe website of restyling van uw bestaande website bent u bij HTMLklus aan het juiste adres.
 • Webhosting — Op zoek naar plek om uw website te plaatsen? Ook daarbij kan HTMLKlus u van dienst zijn. Vanaf € 30,- per jaar heeft u een compleet pakket inclusief domeinnaam.
 • Website beveiliging — Hackers zijn voortdurend op zoek naar slecht beveiligde websites die ze kunnen gebruiken om onwetende bezoekers van die websites te infecteren met schadelijke software. HTMLklus controleert of uw website goed beveiligd is en helpt u om uw website veiliger te maken als dat niet het geval is.
 • Slicing/basing — HTMLklus zet uw ontwerp om in HTML en CSS. Ook in templates voor Content Management systemen zoals Joomla. Een crossbrowser basis waarop u verder kunt bouwen.
 • Zoekmachine optimalisatie — Is uw website niet te vinden met zoekmachines of staat hij pas ergens op pagina 20 (of nog verder)? HTMLklus kan u helpen uw website beter vindbaar te krijgen.
 • Onderhoud — Elke website moet wel eens bijgewerkt– of aangepast worden, zeker als het een Content Management systeem is. Als u dat zelf niet kunt of daar geen tijd voor heeft kan HTMLklus dit voor u doen.
 • Hulp en advies— HTMLklus helpt en/of adviseert graag wanneer u liever zelf uw website wilt bouwen of als u al een website of homepage bezit waar u vragen over hebt. 

  

Hierboven staat slechts een greep uit de klussen die HTMLklus voor u kan klaren. Staat uw klus er niet bij of heeft u vragen over bovenstaande klussen? Neem gerust contact op!>>